Curs d'imatge i so 2011El Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha posat en marxa un curs d’imatge i so adreçat a persones interessades en aprofundir els seus coneixements sobre tècnica cinematogràfica i videogràfica. La primera part del curs s’inicia el 29 d’abril i s’allargarà cinc setmanes. La segona part es realitzarà el setembre.

El curs s’ha dissenyat per aportar una sèrie de coneixements bàsics sobre la imatge i els sistemes d’edició en els camps del cinema i del vídeo digital, que a causa de la seva especialització són difícils d’adquirir. Els alumnes aprendran com enfrontar-se als fluxos d’edició, tot repassant tant els fonaments del cinema i del vídeo, els diversos formats i códecs, així com les connexions de sistemes, hardware, conceptes d’edició, etc.

El curs, que està dividit en dues parts que es poden cursar independentment, és fàcil de fer i d’entendre i va dirigit a persones interessades en el món de la imatge i el so, que no cal que tinguin coneixements previs sobre aquestes matèries. S’ha pensat per a persones afeccionades al cinema, a la televisió o a la fotografia, o que senzillament volen aprendre a treure més partit de les seves càmeres de vídeo o de fotografia.

L’objectiu es donar les eines elementals per conèixer el món de la imatge i del so de una forma senzilla i planera. Aquest curs aporta la base de coneixements en els àmbits del cinema, la televisió, el vídeo digital i els sistemes d’edició necessaris per poder realitzar la majoria de cursos i tallers de l’oferta formativa que es pot trobar al mercat.

Els continguts s’han organitzats en 20 mòduls, dels que se’n cursaran 10 a cada part del curs, i que van des conceptes bàsics com imatge o moviment fins a una aproximació històrica al cinema, la presentació de com s’organitza un rodatge o tècniques de muntatge.

La inscripció per a la primera part del curs romandrà oberta fins al 20 d’abril. El cost de la inscripció és de 160 € per cada part, però hi ha tarifes especials i reduccions per socis de l’entitat, per a joves, majors de 65 anys i persones que cursin les dues parts.

Descarrega’t aquí el programa complet.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies