Redirecting
INICI Cinema Cine-Club

Cine-Club

El Cine-Club d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals és la secció de l'entitat responsable de les activitats cinematogràfiques de l'entitat, que actualment se centren en els passis comentats de pel·lícules a la Sala Joaquim Vancells (situada a l'edifici del Círcol Egarenc, entrada per c/ Sant Pere, 46), generalment el primer dijous de cada mes, d'octubre a juny. El mes de juliol, coincidint amb la Festa Major de Terrassa, es fan projeccions públiques de títols populars de la història del cinema, que cada any varien d'emplaçament.

pickmanEl criteri de selecció de pel·lícules és, a més de la seva aportació artística, que siguin inèdites a Terrassa, que hagin tingut un pas molt efímer per les sales comercials, o que el seu contingut sigui d'interès per obrir un debat temàtic. Puntualment, la secció també ha organitzat exposicions, com la dedicada al soci d'Amics i cineasta (en facetes tan diverses com productor i actor), a més de popular personantge Conrad Fontelles Pickman, amb motiu del 30è aniversari de la seva mort.

Com s'asenyala en el perfil històric d'aquesta vocalia inclòs sota l'epígraf CINEMA, l'activitat del Cine-Club ha anat variant des de la seva creació, els anys 60 del segle XX, incloent des de cine-fòrums a maratons cinematrogràfiques, passant per conferències o, fins i tot, producció de pel·lícules.

Trobareu més informació de les projeccions a l'agenda i a l'arxiu d'activitats.

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org