Redirecting
INICI Fes-te soci2

Fes-te soci! Fes Amics!

Des del 1927, els socis i les sòcies d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals impulsen la cultura a Terrassa!!!

cub

Pintura, escultura,fotografia, art electrònic, performance, vídeo, cinema, TEATRE, música clàssica, jazz, cant coral, narrativa, poesia, arquitectura, HISTÒRIA, pensament...

...totes les disciplines i tots els estils tenen espai i tenen el seu lloc a Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Tu hi tens un lloc i hi trobarás el teu espai, si tens alguna cosa a dir, si tens algun projecte creatiu o si, simplement, tens ganes de gaudir de l’art i la cultura.

Com a soci/a d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals rebràs informació puntual de les més de 300 activitats a l'any que organitzen les diferents seccions de l'entitat:

»  temporada d’exposicions a les nostres dues sales

»  conferències i lectures poètiques

»  concerts i actuacions musicals (Jazz Cava, Festival de Jazz, Cor Montserrat...)

»  projeccions i sessions de Cine-Club

»  muntatges del Grup de Teatre

»  cursos i tallers

Podràs gaudir cada dia de la tertúlia i les activitats que tenen lloc al cafè-bar de l'entitat (exposicions, concerts, recitals...) i presentant el teu carnet, gaudiràs de descomptes oferts per entitats culturals i empreses col·laboradores.

I, naturalment, tindràs condicions avantatjoses per la participació en activitats com la Fira del Dibuix, per la inscripció en cursos i tallers, o per l’ús de les nostres sales d’exposicions i d’altres instal·lacions.

Però, sobretot, seràs part del col·lectiu que mou la cultura a Terrassa!

Tot això ho pots tenir per 11€/mes (quota general). Descomptes: per a majors de 65 anys (10€/mes), joves de 25 a 30 anys (9€/mes) i joves fins a 24 anys (5€/mes)

Fes-te ara soci/a i digues amb nosaltres: Faig cultura! Faig Amics! 

Properes activitats