Redirecting
INICI Interdisciplinar Laboratori Creatiu dels Amics

Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts

L’objectiu del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts és generar aprenentatges i fluxos d’intercanvi creatiu. Es tracta d'oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.

 
modernitat_liquidaEl Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts està obert a creadors de totes les disciplines que busquin detonadors, noves tècniques i matèries, punts de vista diferents, creadors vinculats a les arts plàstiques, l'artesania i el disseny, la didàctica i l'escriptura; creadors que valorin la creativitat com a eina bàsica per al seu camí vital (emocional, laboral, relacional personal, laboral); alumnes d'estudis artístics.

Sense títol, d'Iz. Llibre-objecte inspirat per l'obra Modernidad líquida, de Zygmunt Bauman

El projecte s’estructura segons un programa d’activitats que inclou xerrades, col·loquis, visites a tallers de creadors, presentacions de projectes creatius dins i fora de l'entitat i realització de tallers plàstics, entre altres propostes.Els temes que aborda el Laboratori fan referència, formalment, a la poesia visual, l’art tèxtil i el llibre-objecte i, conceptualment, a inquituds socials contemporànies tn diverses com la sostenibilitat o la solitud humana.
Aquesta secció d'Amics de les Arts i Joventuts Musicalds va ser creada i coordinada per Roser López Monsò (1973 - 2014). Podeu seguir dia a dia el treball del Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts a través del seu blog (http://laboratoridelsamics.blogspot.com).

 

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org