Redirecting
INICI Literatura Publicacions

Publicacions

Sota la coordinació del Grup Literari Mirall de Glaç, Amics de les Arts i Joventuts Musicals edita tres tipus de publicacions:

rigPlaquettes de poesia: Se'n editen tres o quatre cada any amb l'objectiu de donar a conèixer l'obra poètica d'autors joves i de recuperar peces singulars i poc conegudes d'autors clàsssics. L'objectiu final és promocionar la poesia com a gènere de creació literària. L'edició de plaquettes va se una de les primeres activitats del grup, des dels seus inicis en els anys 80, pel que la col·lecció completa s'apropa al centenar de títols (bibliografia completa en preparació).

Llibres: Des de la seva creació, la vocalia ha editat diversos títols, d'autors catalans i internacionals. Les obres més recents publicades són els dos primers volums de la història d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals, i la reedició facsímil de l'obra d'Agustí Bartra El gall canta per tots dos (Columna 1991 / Mirall de Glaç 2008), publicada en motiu del centenari del poeta (bibliografia completa en preparació).

Ciutat14Revista cultural Ciutat: La revista cultural de l'entitat va començar a publicar-se el 1992 i se n'han editat fins ara 14 números. El seu contingut el contitueixen articles de fons, entrevistes i dossiers sobre art, literatura, poesia, música, pensamen, que paren especial atenció als creadors terrassencs i als grans esdeveniments locals  (amb números i dossiers monogràfics dedicats a figures com Ferran Canyameras, Joan Duch, Pere Prat i Ubach, Agustí Bartra, Festival de Jazz, Trobada de Poesia...) però també a temes més trasnversals, com la recuperació del patrimoni industrial,  les noves formes d'expressió plàstica —des del graffiti a l'art electrònic— o el paper històric i polític de la premsa a la ciutat de Terrassa.

(Índex complet de la revista Ciutat, en preparació)

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org