Des del dilluns 4 i fins al divendres 8 de setembre, la Plaça Ventalló s’omplirà cada dia, de 5 a 8 de la tarda, de les més diverses activitats lúdiques en la 1a Setmana de Jocs al Carrer, que organitzen Amics de les Arts i Joventuts Musicals, el Centre Excursionista de Terrassa i l’associació Vet Aquí Que Toca Joc (Miqui Giménez).

La Setmana de Jocs al Carrer neix amb el propòsit d’oferir espais lúdics als ciutadans i fomentar el joc al carrer, compartit, familiar, multicultural, no sexista i popular. En el programa d’activitats es barregen jocs tradicionals i moderns, i s’inclou també la narració oral i tallers de construcció de joguines, bitlles, petanca i escacs. Nens i joves podran aprendre com enfilar-se a una cucanya o practicar la punteria i les seves habilitats manuals.

En paral·lel als jocs i tallers que es realitzaran a la Plaça Ventalló i a les dependències del Centre Excursionista, la Sala Salvador Alavedra d’Amics acollirà, del 2 al 10 de setembre, l’exposició Joc a joc, plaça a plaça, realitzada per l’Associació Cultural lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc.

El dijous 7 l’oferta d’activitats s’allargarà, amb una sessió de jocs de tauler que se celebrarà entre les 10 i les 12 de la nit.

Totes les activitats són d’assistència lliure i gratuïta. T’ho perdràs?

PROGRAMA

- Jocs de societat i tauler (amb Òscar Garcia de 'Bloc de pares')
- Espai de narració oral (a 3/4 de 8)
- Jocs de mankala/aualé (amb Lluís Pinyot)
- Espai de narració oral (a 3/4 de 8)
- Jocs dansats i musicats (amb Miqui Ginénez)
- Espai de narració oral (a 3/4 de 8)
- Futbol butons (amb Enric de 'Button Maker')
- Espai de narració oral (a 3/4 de 8)
- Nit de jocs (jocs de tauler), de 10 a 12 de la nit
- Scrable i jocs de tauler
- Espai de narració oral (a 3/4 de 8)

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies