Redirecting
INICI Arts plàstiques Exposicions

Exposicions

RocAlabern
Amics de les Arts i Joventuts Musicals va acollir part de l'antològica de Roca Alabern Repas al procés realitzada el 2007, conjuntament amb l'Ajuntament de Terrassa i el Centre Cultural de Caixa Terrassa.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals compta amb dues sales aptes per a fer exposicions d’obres plàstiques i visuals, sales que són obertes al públic de manera estable i regular al llarg d’una temporada que s’estén d’octubre a juny.

La programació de mostres es diversa, ja que es cerca un equilibri entre l’exhibició del treball dels socis artistes de l’entitat —ja sigui de forma col·lectiva o individual—, la realització d’antològiques o de reculls de creadors històrics de Terrassa, l’obertura a artistes forans o l’exposició d’obra de creadors joves, abastant totes les disciplines: pintura, escultura, fotografia, instal·lacions...

D’altra banda, l’entitat disposa d’un espai habilitat dins del cafè de l’entitat per a exposicions fotogràfiques [vegeu secció FOTOGRAFIA]

La Sala d’Exposicions pròpiament dita és un espai d’aproximadament 64 m2 (8 x 8 m), amb uns 24 metres lineals de paret per poder penjar obra. Aquesta sala funciona de forma ininterrompuda des de principis d’octubre i fins a finals de juny. Les exposicions, que s’inauguren habitualment en dissabte, es renoven cada tres setmanes.

La Sala d’Actes de l’Entitat funciona només com a sala d’exposicions entre gener i juny, ja que la resta de l’any acull les activitats del Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Té uns ..... m2 de superfície i uns .... metres lineals de paret per penjar obra. Per les seves dimensions, es una sala adient per a quadres o fotografies de gran format, per a escultura, instal·lacions o per mostres col·lectives o que necessitin la creació d’espais diferenciats.

Ambdues sales romanen obertes al públic de dimarts a diumenge, de les 18:30 a les 20:30h.


Descarregat la informació i els plànols de les sales:

 

Formulari de Sol·licitud de Sales d'Exposicions

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org