Taller dels Amics Menuts: creativitat per a infants a través del dibuix i la pintura en un ambient cultural i genuí de Terrassa.
Carrer de Sant Pere, 46, primera planta – 93 785 92 31

…bonica, boniqueta,
la vida, videta…

Aquest curs volem veure les coses maques que té la vida a través dels ulls dels nostres Menuts i Menudes, afegint una mica de poesia al nostre taller.

Serà un curs poc programat al començament perquè els primers dies els dedicarem a parlar d’allò que els agrada i a fer conjuntament el projecte del curs, encara que això no vol dir que els infants hagin de decidir les tècniques que utilitzaran, només els temes.

L’activitat que ens ve de l’exterior aquest curs serà sobre poesia i a càrrec de Miquel Desclot. Serà una xerrada-recital que es farà a la mateixa entitat i, malgrat que sigui enfocada per a infants, estareu tots convidats a participar-hi.

També comptarem amb participants voluntaris/es del món de la poesia —per il·lustrar els seus treballs—, però no deixarem de banda la pràctica de tècniques alternatives que són les que caracteritzen el caràcter del Taller dels Amics Menuts.

Si voleu fer alguna aportació de idees sobre poesia estarem encantats/des d’escoltar-vos. Voldríem que el projecte d’aquest curs fos un plat ben cuinat entre tots i totes, i com sabeu ja els que repetiu, podrem gaudir-ne en l’exposició de final de curs.

Aquesta dinàmica de no saber ben bé què vénen a fer els dimecres serà la mateixa ja que, encara que hagin decidit els temes, no sabran les tècniques a emprar. Creiem que això els fa estar més motivats i així es millora la seva capacitat creadora.

Per als que sou nouvinguts us informem que a principi de juny sempre es fa una exposició amb els treballs realitzats durant el curs a la sala d’exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. És un dia molt emotiu per a ells, ja que es fa una inauguració ben bé com les que fan els artistes en la nostra Entitat i, fins al moment, sempre hem gaudit de la presència del Regidor/a de Cultura o d’Educació.

Fa nou anys que fem el Taller dels Amics Menuts i que cada curs innovem amb un projecte nou. Esperem que aquest sigui del vostre grat que i els nens i nenes gaudeixin plenament del fet creatiu en aquest ambient ideal on ens acompanyen pintors, escultors, fotògrafs, cinèfils, literats, actors i, en general, amants de l’art.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies