Una vegada finalitzat el període estival, la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals us volem fer cinc cèntims de les exposicions que tenim preparades per a aquesta temporada, que esperem que siguin de gran interès per tothom…

Seran exposicions que han estat treballades amb moltes hores de temps per part dels artistes i com veureu amb noms molt coneguts.

Tindrem exposicions individuals i col·lectives, tant d’artistes de la casa com de fora, amb un ampli recorregut professional en el camp artístic en diferents disciplines. Exposicions que seran d’homenatge a artistes molt volguts i que han tingut un paper rellevant a l’Entitat.

El primer esdeveniment important que hem tingut i en el que hi han col·laborat totes les Seccions de la casa ha estat: “La 37a Fira del Dibuix de Terrassa” que s’ha realitzat, el primer diumenge d’octubre, com és costum, al centre de la ciutat, a la Plaça Vella.

Una mostra important en el camp de les Arts Visuals, evidentment en la nostra ciutat perquè que aglutina artistes locals de totes edats i estils estilístics. Però també a nivell de país, que fa que artistes de tot el territori vulguin participar d’aquest reconeixement donada la seva llarga trajectòria i que ha fet una de les Fires amb anomenada a Catalunya.

Va ser una festa, una gran festa que va durar tot el diumenge dia 4 d’octubre i on es va poder copsar una part prou important de les darreres tendències de les Arts Plàstiques.
Però anoteu a l’agenda i no us deixeu perdre les Exposicions que tenim programades fins a final d’any.

Hem iniciat la temporada amb una artista que és pintora local amb una àmplia trajectòria, Elvira Pla que ens presentarà la seva obra del 26 de setembre al 15 d’octubre.

Segueix amb una Exposició-Homenatge a Salvador Alavedra, una persona que ens ha deixat recentment, molt vinculada des de la joventut a aquesta Entitat i que ha fet molt pel món artístic que ell tant estimava i en gaudia. Aquesta exposició l’inaugurarem el dia 17 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda amb una conferència de l’Ana Fernández, i finalitzarà el dia 5 de novembre.

Un any més gaudirem de l’exposició d’un pintor amb una àmplia experiència tant tècnica com artística de la pintura com és en Joan Tarrés. Aquesta exposició s’inaugurarà el dia 7 de novembre i finalitzarà el dia 26 del mateix mes.

Seguidament veurem l’obra d’un altre pintor de la casa que estem acostumats a veure en les exposicions col·lectives que es fan a l’Entitat. És en Joan Marsal que ens presentarà la seva obra més recent, en una exposició que s’inaugurarà el dia 28 de novembre, fins el 17 de desembre que finalitzarà.

I acabarem l’any amb una exposició de Josep Sala Segalés, el dissabte dia 19 de desembre i finalitzarà el dia 7 de gener de 2016. Pintor que no necessita massa presentacions perquè és força conegut en aquesta casa, per la seva dilatada trajectòria pictòrica.

Més endavant us farem arribar la resta d’Exposicions programades tant col·lectives com individuals. Hi haurà escultura, pintura, dibuix, fotografia…

Xon Utset, responsable de la Sala d’Exposicions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies