Una vegada finalitzades les vacances nadalenques, us fem cinc cèntims de les exposicions que tenim preparades fins a finals de temporada. Però abans d’entrar en matèria voldria informar-vos de dos canvis importants.

Una vegada finalitzades les vacances nadalenques, us fem cinc cèntims de les exposicions que tenim preparades fins a finals de temporada. Però abans d’entrar en matèria voldria informar-vos de dos canvis importants. El primer i que ens sap molt de greu és que el Frederic Santaeulària ha deixat la seva tasca després de més de 20 anys portant la Sala d’Exposicions. Ha estat per motius personals, i des d’aquí li volem donar les gràcies per la seva dedicació a aquesta Sala i a l’Entitat, doncs ha estat vetllant pel seu bon funcionament. En el seu lloc de moment hi ha en Marc Novellón.

L’altre, és el nou horari que l’hem avançat mitja hora. Això vol dir que les Sales s’obren de 2 / 4 de 7 a 2 / 4 de 9 del vespre.

Aquest mes de gener hem tingut dues exposicions: una de fotografia, la del IV Concurs de Fotografia de la Mitja Marató de Terrassa i l’altre dels Artistes Colbacat (Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts de Catalunya), una mostra col·lectiva amb un nivell bastant alt en quan a tècnica i temàtica. I des de finals de gener el soci J. Sala Segalés ens mostra la seva obra pictòrica amb una àmplia experiència en aquest camp.

El mes de febrer tenim l’exposició més esperada de l’Entitat, la Col·lectiva, que enguany va sobre el color, on cada participant pintor tria un color a l’atzar a l’hora de comprar la tela i pintarà el quadre amb la gamma del color escollit. Tot un repte! Aquesta exposició, com sempre, ocuparà les dues sales.
A mitjans de març tindrem dues artistes locals i des de fa ben poc també sòcies de la casa, la Raquel Carbonero i la Núria Bueno, amb una tècnica pictòrica fresca i atrevida.
El mes d’abril l’encetarem amb una exposició força original i divertida com és el Reciclart 2016, on podreu descobrir les multituds de possibilitats del llenguatge reciclat. A finals d’abril gaudirem de l’obra d’Inés Rubiales a la Sala d’Exposicions. I a la Sala d’Actes, amb la col·laboració de la família estem preparant una mostra d’homenatge a un pintor que fou soci de la casa, fins al seu traspàs, en Manel Llavet i que estem molt contents de poder mostrar.

I ens plantem al maig amb una pintora molt reconeguda i de la casa, la Rosamary Cortázar, que esperem que ens ompli de colors les parets de la Sala d’Exposicions. Paral·lelament a la Sala d’Actes l’Estudi de la Pilar Miralles ens oferirà el millor dels seus alumnes.
Finalment el mes de juny i com a cloenda de la temporada tindrem el Taller dels Amics Menuts a la Sala d’Exposicions i la Col·lectiva d’artistes de l’Estudi i de Model a la Sala d’Actes.

Com podeu veure tenim un ventall ampli i variat de propostes per gaudir de l’Art.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies