© Jordi Chueca

El públic assistent a l’estrena de Deixeu-me un tenor!, el passat divendres 24 de novembre, va rebre amb entusiasme el nou muntatge del Grup de Teatre d’Amics de les Arts, una comèdia trepidant de Ken Ludwig, que ha dirigit Maria Miralda.

La trama gira al voltant d’una accidentada representació d’Otello, on moltes coses i molts personatges no són el que semblen. Portes que s’obren i es tanquen sobtadament, noies amagades als armaris, corredisses, dones geloses, visites inesperades… tot això i més hi en aquesta obra hilarant que transcorre en la suite d’un hotel de Cleaveland, amb un grapat de personatges interpretats per Montse Martínez, Ernest Castañé, Toni Garrich, Marc NovellonMercè Coll, Vicenç LorenzMarta Espachs i Anna Clariana.

Si voleu riure sense parar i passar una bona estona, no us perdeu aquest muntatge que es representa cada divendres i dissabte, a 2/4 de 10 de la nit, i cada diumenge, a les 6 de la tarda, fins al proper 30 de desembre, a la Sala Joaquim Cardellach de l’entitat (C/ Teatre, 2).

Podeu reservar les vostres entrades a la secretaria de l’entitat (93 785 92 31), en l’horari d’oficina.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies