Fotografia: Àlex Monfort

El proper dissabte 3 de febrer, a les 7 de la tarda, s’inaugura una exposició col·lectiva del Grup Fotogràfic de l’Entitat. La mostra romandrà oberta fins al divendres 9 de febrer a la Fotogaleria / Espai La Cúpula, en horari de matí i tarda.

Els components del Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals volem unir en una exposició els nostres treballs. Aquesta creiem que és la millor forma de donar a conèixer als actuals components del grup. Volem fer una carta de presentació i fer palès el nostre interès pel treball i divulgació de la fotografia.

 

ENTRADA LLIURE:

Matins de dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13 hores.

Tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

C/Sant Pere, 46, 1er.

TERRASSA

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies