El dijous 1 de febrer es va inaugurar l’exposició Sintonies de Rosamary Cortázar, a l’Espai-La Galeria, del Centre Cultural de Terrassa, a proposta d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

La programació d’aquesta sala, inaugurada el 2016, l’elaboren conjuntament l’Estudi Tigomigo, la galeria Espai G d’Art i Amics. La mostra de Rosamary Cortázar ve a sumar-se a les ja presentades prèviament per la nostra entitat en aquest espai, de Gabi MoraNarcís SerratRafel SerresAlbert Novellón.

Imatges de l’exposició de Rosamary Cortázar a Canal Terrassa

Rosamary Cortázar va iniciar els seus estudis de pintura a l’Escola d’Art de Terrassa, en una època en la qual poques dones cursaven aquesta disciplina. Posteriorment, va ampliar els seus coneixements amb diversos cursos d’especialització. Li agrada molt el contacte amb la gent i apropar l’art al carrer, és per això que ha participat en nombrosos concursos i fires, tant en recintes firals com a l’aire lliure. Ha guanyat nombrosos concursos i certamens arreu del país i a més enllà de les nostres fronteres. Ha exposat molt a Terrassa, però també a diferents ciutats de Catalunya, les Illes i Andorra. Ha ensenyat la seva obra a Espanya: Madrid, Múrcia, Àvila i Osca. I també a Alemanya , Colòmbia i Estats Units.

L’exposició de Cortázar es pot visitar de dilluns a dissabte, de 16h a 21h. Diumenges i festius La Galeria roman oberta els dies i en l’horari de les funcions programades.

La propera proposta de l’Entitat per a La Galeria és una mostra d’Anna Güell, que s’inaugurarà el dijous 3 de maig.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies