Aquest cap de setmana seguim amb les propostes del FemSala.

Dissabte al matí, a les 12  podrem gaudir del conte “El Regal” de les Titelles Pengim-Penjam”

El Regal “Inspirat en el conte de Michael Ende- El titellade roba”
Un conillet de roba, fet de retalls i un tros de matalàs vell és el protagonista de la nostra història. L’àvia Serafina amb molt d’amor el va fer per en Pepus, el seu nét. Podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc. Una regresió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i emotivitat on els infants
podran viure els seus jocs i el dels seus pares. El regal és un espectacle amb un missatge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.
Fitxa artística
Titellaire: Josep M. Serrat
Direcció: Pengim-Penjam Cia.
Col·laboració en direcció: Manu Aizpuru i Núria Mestres
Músiques: Pepo Domènech
Veu cançons: Marta Riba i Pepo Domènech
Veu off-Mare i Àvia: Mercè Alemany
Construcció: Josep M. Serrat i Mercè Alemany
Pintures Escenogràfica: Mercè Alemany
Producció: Pengim-Penjam Cia.
Agraïments: Montse Moreno, Amadeu Pagès
Edat recomanable: Escola Bressol, Educació Infantil, cicle inicial i públic familiar
“Espectacle de titelles i actor”
“Espectacle molt tendre, optimista i simpàtic ”
“Belles melodies ens acompanyen durant l’obra”
El Regal
“Inspirat en el conte de Michael Ende- El titella
de roba”
I diumenge podrem gaudir de l’Auca del Senyor Esteve, a la Sala Crespi

Fem Sala i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, acullen la primera producció teatral de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Coordinada amb la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya (XTAC), ha girat per més de quinze teatres de tot el país. La companyia teatral Quatre per Quatre de Granollers representarà aquest gran clàssic de Santiago Rusiñol.

“L’auca del Senyor Esteve”, una obra escrita el 1907 que retrata les escenes costumistes del barri barceloní de La Ribera a finals del segle XIX i se centra en l’enfrontament entre l’artista modernista i la societat burgesa.

L’obra és una versió adaptada de Santiago Sans i dirigida per Frederic Roda. Representada pel grup amateur de teatre Quatre per Quatre de Granollers, és la primera producció feta conjuntament en l’àmbit nacional per les 36 entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). La funció teatral ja s’ha representat a més de 15 teatres d’ateneus de tot Catalunya i seguirà girant fins a mitjans de l’any vinent.

El director de ‘L’auca del senyor Esteve’, Frederic Roda, va explicar en el seu moment que l’adaptació que va fer Santiago Sans de la novel·la de Santiago Rusiñol “té un toc contemporani” de manera de plantejar la dramatúrgia. Aquest tret, combinat amb l’elenc de 19 actors i actrius de diferents edats que composen la companyia Quatre per Quatre, ha convertit aquesta producció en un referent del teatre amateur d’aquest any.

Les entrades per “El Regal” es poden comprar el mateix dissabte a taquilla. Els socis teniu el preu de 8 euros i els menors de 16 anys 5 euros.
Les entrades per l’Auca del Senyor Esteve es podran comprar a la taquilla de la Sala Crespi el mateix diumenge.
Divines seduccions, amb Arnau Vilardebò ha canviat de data i podreu gaudir d’aquest divertit monòleg el proper divendres 23 de març.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies