Aquest 2018, la Fira del Dibuix de Terrassa, que organitza Amics de les Arts i Joventuts Musicals, compleix 40 anys i torna a celebrar-se el primer diumenge d’octubre, dia 7, al seu escenari habitual, la Plaça Vella i el carrer Major, de les 11 del matí fins a les 8 de la nit.

La festa de les arts plàstiques que marca l’inici de la temporada tornarà a apropar el dibuix, la pintura, el gravatla il·lustració, el còmic i, fins i tot, la fotografia original (signada i numerada) als ciutadans i ciutadanes de Terrassa, facilitant el contacte directe entre els artistes i el seu públic, nou i vell.

La Fira és un espai idoni per als artistes joves, que poden mesurar l’interès que desperta la seva obra abans d’emprendre el projecte d’una gran exposició, i és també un àmbit ideal per accedir a l’obra gràfica de molts artistes als quals coneixem més per la seva pintura.

La Fira del Dibuix de Terrassa és una festa de la cultura que no et pots perdre, ni com a creador plàstic ni com a públic.

Aquí sota trobaràs tota la informació que et cal per participar-hi. T’esperem!

Descarrega’t les Bases de la Fira del Dibuix 2018

Butlleta d’inscripció 2018 (socis)

Butlleta d’inscripció 2018 (no socis)

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies