Aquest diumenge 7 d’octubre es celebrarà la Fira del Dibuix de Terrassa. Organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, enguany comptarà amb 53 taules expositives —un increment respecte l’any passat, que eren 47— amb la presència d’autors locals de trajectòria ben reconeguda, així com de socis de l’entitat i molts d’altres artistes vinguts d’arreu del país i, fins i tot, de l’estranger.

Serà la seva 40a edició i per celebrar com cal l’aniversari el grup Ensemble de saxos del Conservatori de Música de Terrassa, dirigit per Narcís Argemí, amenitzarà la vetllada entre les 12.30 i les 13.30h amb una petita cercavila.

I un any més la Fira del Dibuix comptarà també amb la presència dels urban scketchers, un moviment artístic cada vegada més ampli que donarà color amb la seva activitat a la Plaça Vella, el rovell de l’ou de la nostra ciutat.

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies