Dissabte passat, 9 de març, vam estrenar el Fem Sala amb una gran afluència de públic amb Octubre, un espectacle de cant coral produït per la Federeció d’Ateneus de Catalunya.

I el proper diumenge 17 de març a les 18:00 podrem veure

A l’òpera com a casa – Quartet 4 Vents

El quartet vocal quatre vents és un quartet jove i dinàmic, format a Barcelona amb l’afany d’agrupar promeses líriques actuals i pianistes de renom. Tota la bateria de músics emergents que el componen són eminentment d’educació i formació a Catalunya, en conservatoris superiors tals com el Liceu o l’Esmuc. Al llarg dels seus estudis, han rebut masterclasses de mà de grans professionals internacionals. Molts d’ells han rebut reconeixements i beques d’estudis, així com premis en distints concursos. Cal remarcar que tots es dediquen a la música professionalment, havent estat contractats per diferents companyies i teatres, i/o bé formant part d’espectacles i concerts. Destacar el pas de molts d’ells per grans teatres del territori, destacant els Amics de l’Òpera de Sabadell i el Gran Teatre del Liceu.

El grup torna a Terrassa amb l’espectacle d’estrena “A l’Òpera com a casa: petites escenes quotidianes i alguns contes”. Es tracta d’un guió redactat per Anna Farrés (soprano). Aquesta història vol desmitificar la feina dels cantants d’òpera, de forma didàctica i planera, per tal de mostrar una mica més sobre el món del cantant i aproximar-lo a la realitat de qualsevol altre professió. Es tracta d’una crítica semiteatralitzada, una comèdia d’ells mateixos, de com els veu el món i, en el fons, és una crítica també de la societat actual.

CONCERT QUARTET QUATRE VENTS:
Soprano: Anna Farrés
Mezzosoprano: Mar Esteve
Tenor: Carlos Enrique Ortiz
Baríton: Lluís Calvet
Pianista: Èric Varas

El quartet vocal 4 vents, torna als Amics de les Arts amb un espectacle interactiu i didàctic per acostar l’òpera a públics ben diversos, partint d’escenes teatrals i petits contes.

Venda d’entrades a : : https://www.entrapolis.com/entrades/quartet-4-vents

o a la sala d’exposicions de dimarts a diumenge de 18.30 a 20.30

Preus:

Entrada general: 14 euros

Entrada socis i menors de 16 anys: 8 euros

Entrada jubilats i pensionistes: 10 euros

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies