La Fira del Dibuix tornarà a ocupar la Plaça Vella el diumenge 6 d'octubre de 2019

El proper diumenge 6 d’octubre se celebrará la 41a edició de la Fira del Dibuix d Terrassa, que organitza Amics de les Arts i Joventuts Musicals, en el seu emplaçament habitual de la Plaça Vella i, en cas que la demanda ho requereixi, la seva extensió al carrer Major.

A la Fira del Dibuix d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals s’exhibeix i es comercialitza fonamentalment dibuix, pintura, il·lustració còmic. Només s’admeten obres artístiques realitzades sobre paper, cartró, tela, fusta o similar amb una tècnica que pugui enquadrar-se dins d’aquestes disciplines (llapis, carbó, tinta, aquarel·la, oli, acrílic…) o obres originals fetes mitjançant la tècnica del gravat. No s’admeten obres de caràcter artesanal (ceràmica, esmalt…) ni reproduccions de tipus industrial (pòsters, litografies…). Sols s’admetenn a la venda, els llibres d’il·lustradors que vagin acompanyats amb els dibuixos originals. Eventualement, s’admetran fotografies que es presentin impreses i fent-hi constar, al revers, el tiratge de cadascuna.

La Fira és oberta a qualsevol artista interessat, si bé el socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals es beneficien d’una tarifa d’inscripció més econòmica i poden seleccionar ubicació dins l’espai disponible. Els drets d’inscripció són de 30 euros per als socis d’Amics i 40 euros per a la resta de participants.

El període de preinscripció será del 2 al 12 de setembre per als socis d’Amics i des del 16 fins al 20 de setembre per als no socis. Per a formalitzar la preinscripció serà imprescindible fer arribar a la secretaria, degudament complimentada, la butlleta corresponent i efectuar un pagament de 15 euros dins del període indicat a les bases.

Per a més informació, us podeu descarregar les bases aquí sota o contactar amb la secretaria de l’entitat fins al 31 de juliol o a partir del 2 de setembre (recordeu que durant el mes d’agost la secretaria romandrà tancada per vacances).

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies