La Junta Directiva d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa ha acordat manifestar de manera pública la seva protesta per la condemnes a presó, contingudes a la sentència emesa avui pel Tribunal Suprem, contra nou personalitats polítiques catalanes, una sentència amb unes penes de presó que considerem injustes, així com ha estat del tot injust i innecessari que aquestes persones hagin patit durant dos anys presó provisional.

Creiem expressar amb aquesta declaració el sentiment de totes les persones associades a la nostra entitat que, siguin quines siguin les seves opcions polítiques i socials, no dubtem que sempre es posicionaran a favor de la defensa dels drets humans i les llibertats públiques.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies