A càrrec d’en JORDI CHAMAGUÉ i SANS.

El dia 21 de Novembre del 2019 a les 19’30 hores.

Entrada pel c/ Sant Pere, 46, primer.

 

Què és l’hora blava? Quan es fotografia? Quin és el millor moment? L’hora blava en fotografia és un moment de llum ideal, doncs la llum artificial no contrasta amb la llum de l’ambient i obtenim resultats òptims. Autor de l’ exposició L’HORA BLAVA, en ella acumula imatges en l’hora blava des de que s’inicià a la fotografia digital. Hi ha doncs imatges preses amb màquines compactes, telèfon mòbil, reflex i fins i tot amb màquines sense mirall. Tot i que la més antiga és del 2004, n’hi ha recents de les vacances d’aquest any 2019 que encara hi som.
Com a fotògraf de viatges i natura el terrassenc i soci del Fotoclub i Centre Excursionista Jordi Chamagué i Sans recull en la xerrada, paisatges i ciutats d’arreu del mon en les seves imatges, alguna de les quals li ha donat algun premi com en el darrer FOTO ÈGARA 2019 o el no tan llunyà #millorfototerrassa2017 d’instagram organitzat per @terrassaturisme.

L’autor també és membre de la Federació Catalana de Fotografia, Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Confederación Española de Fotografía i Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza. També pertany al grup XAFA’T, la Xarxa Fotogràfica de Terrassa on al primer any de la seva formació va arribar a donar fins i tot una conferència.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies