El passat 22 de novembre vam viure una nova estrena teatral als Amics amb “Les arrels” d’Arnold Wesker. Un text que no deixa indiferent a ningú. El públic assistent, habitual de les estrenes, va oferir un llarg aplaudiment, i l’espectacle va tenir molt bona rebuda, agraïnt que no sempre siguin comèdies el que es pot veure a l’escenari de la Sala d’Actes.

Podeu veure aquesta obra fins el 22 de desembre, divendres i dissabtes a dos quarts de deu i diumenges a les sis. Es poden reservar les entrades per telèfon (ho recomanem) i deixar al missatge al contestador, que és recollit cada dia.

 

A partir del gener del 2020 començarà la gira amb “Les arrels” per diferents teatres de Catalunya, alhora que encara queden uns quants bolos de “Deixeu-me un tenor”, que fins ara ja ha rebut 29 premis.

 

No us perdeu aquesta nova aposta del Grup de Teatre,!

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies