Una nova edició del Fem Sala, aquesta vegada amb cinc espectacles, els dissabtes al vespre.

Comencem amb Vides de gos, de Marta Angelat, un relat escrit i llegit per ella mateixa sobre les històries que ha pogut viure amb els seus gossos al llarg de la seva vida.

Seguirem el 15 de febrer, amb Una altra estrena, un musical, fresc i divertit, que ens porta els grans clàssics dels musicals. Si gaudeixes amb els musicals, aquest és el teu espectacle.

En Mauri Biosca estarà a la nostra sala el 29 de febrer i l’1 de març, amb l’estrena de l’espectacle Si això és un cavall, escrit i interpretat per ell mateix fruit de la seva experiència amb el mon dels cavalls a l’associació Miranda durant molt anys. És un tribut a tots els éssers vius que han malviscut i malviuen tancats en una caixa i que segueixen esperant ser alliberats.Si això és un cavall

I en Jordi Pessarodona, el pallasso i regidor d’esquerra republicana, que va ser detingut per portar un nas de pallasso al costat d’un guardia civil, ens visitarà amb el seu espectacle Per nassos. Un 20 de setembre qualsevol se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de les forces de l’autoritat. I aquest gest, que tantes vegades havia repetit com a pallasso sense fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra, aquí, a Barcelona, li va transformar la vida.
Un pallasso que parla en primera persona, un guitarrista que parla en segona persona, una ballarina, una cantant i un contrabaixista per explicar una història que per més absurda i increïble que sembli és pura realitat: la de les tribulacions d’un pallasso per posar-se un nas vermell!

I per últim La ciutat llunyana, amb Mireia Ros i Carles Marigó, un espectacle tendre i colpidor que ens porta als anys previs a la guerra a través dels cuplets i el teatre del paral·lel dels anys 30.La ciutat llunyana

 

Totes les entrades a aquests espectacles es poden comprar a www.entrapolis.com

Trobareu més informació a la pàgina del FemSala: http://amicsdelesarts-jjmm.cat/fem-sala/

 

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies