El nostre consoci Eduard Torres Crusat, conegut artísticament com Sr. Edi, ens ha deixat a l’edat de 76 anys. El nostre més sentit condol.

L’any 1985 la nostra entitat va publicar el llibre «”Ondia”, quants… ximples», un recull de les seves caricatures de diversos socis i sòcies d’Amics de les Arts i Joventuts, acompanyades d’uns versos descriptius.

Gran aficionat i habitual als concerts de la Nova Jazz Cava, el Sr. Edi va ser l’autor del cartell del 36 Festival Jazz Terrassa de l’any 2017; i també de les caricatures dels músics guardonats amb el Premi Jazzterrasman que atorga el festival egarenc des de l’any 2003.

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies