Fem Sala neix amb l’objectiu de donar cabuda a les petites companyies i artistes professionals que porten espectacles de petit format. L’espai de la Sala d’Actes a la nostra Entitat es fa ideal per aquest tipus d’espectacles, i amb aquesta cinquena edició del Fem Sala són ja bastants els artistes que han pogut venir a Terrassa i així hem pogut gaudir d’uns espectacles que, altrament, no hauríem pogut veure.

Dissabte 6 de febrer arrenca el Fem Sala 2021 amb quatre propostes, tres comèdies i un espectacle de dansa i música.

El 6 de febrer comencem amb IMPRO SIDE STORY.

IMPRO SIDE STORY és el show de “IMPRO” sense guió …ni partitura on res està assajat ni  pactat.

Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran.  Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista.

A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un  paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic  univers de Disney o de l’època daurada , la Golden Age, entre d’altres.

 

 

 

El dia 20 de febrer podrem riure amb la comèdia 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T’ENAMORIS… O NO

36 preguntes que faran que t’enamoris és una comèdia romàntica inspirada en l’experiment que el psicòleg Arthut Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.

No fa falta gaire estona perquè la Aura (Laura Correa) i en Roc (Xavier Alomà) s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i això, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Hauran de sotmetre’s a un qüestionari de 36 preguntes que els portaran de forma inevitable a intimar l’un amb l’altre. Diverses parelles, abans que ells, ja han participat en aquest experiment i s’han enamorat. Els passarà el mateix a ells? No ho sabrem fins que no contestin les 36 preguntes que faran que t’enamoris.

 

 

 

 

 

Seguirem el dia 28 de febrer amb la terrassenca Mònica Lao i el seu espectacle DREAMING BEETHOVEN

ARO6Dreaming Beethoven és un espectacle  concebut com una aproximació a la figura del gran geni alemany, fent servir com a punt de partida algunes de les sevesobres més conegudes i construint una fantasia escènica, a on la música per a piano, els medis audiovisuals, la performance i l’acrobàcia aèria s’uneixen per a retre homenatge a aquest gran músic en el 250è aniversari del seu naixement.

 

 

 

 

 

 

 

I per acabar una altra comèdia esbojarrada PERDUTS

Els protagonistes del nostre sainet són dos homes, el Joan i el Lluís.
Han arribat a la quarantena amb tot el que consideren indispensable per gaudir d’una vida plena i ordenada: parella sòlida, fills, salut, feina estable, casa agradable… etc. Per fi han assolit la confortabilitat anhelada durant anys. Podríem dir que són dos homes força afortunats. Però, tot i així, dins seu sonen cants de sirena que no saben com aplacar. Sempre en volem més. No hi ha un full de ruta per les coses importants, i és tan fàcil perdre’t.
PERDUTS és el sainet de dos bons homes que tenint-ho tot, estan a punt de perdre-ho tot.

 

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies