Viatge biogràfic i itineraris per la Catalunya que Lorca va conèixer. Salvador Giné segueix l’itinerari vital de García Lorca a través del país i ens fa de guia per descobrir els indrets on va viure, els que va visitar i els teatres on fou llargament ovacionat. Alhora, amb ell descobrirem les facetes menys conegudes d’un artista que va excel·lir com a pintor, músic i conferenciant i que a tot arreu, ja fossin cercles obrers o escenaris selectes, va seduir el públic amb el seu magnetisme extraor­dinari.

Nascut a les Borges Blanques (les Garrigues) i llicenciat en Geografia, Salvador Giné ha publicat llibres d’itineraris per la ciutat de Lleida i sobre la història de l’ús de les armes de foc als Estats Units. Col·labora en revistes de viatges i de divulgació històrica, com ara SàpiensDescobrir Catalunya, Historia y Vida Viajes National Geographic, i en els suplements dominicals dels diaris Segre Ara. Ha rebut diversos premis, entre els quals el prestigiós Pica d’Estats.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies