Nom artista: JOSEP ALBERT i ALVIRA
Sala: Salvador Alavedra / Carrer del Teatre, 2
Dates: Del 8 de gener al 3 de febrer 2022
Horari: De 6 a 8 del vespre
Aquesta exposició de Josep Albert i Alvira és una retrospectiva d’aquest artista terrassenc on és podrà gaudir d’una pintura amb una descripció molt personal dels temes que tracta. Amb una pinzellada de poc gruix i treballada amb molta minuciositat i precisió, descriu els elements que conformen l’obra, donant una visió múltiple i parcial alhora, plena de detalls i situacions distintes. Recorda al pintor flamenc Peter Brueghel com també sense anar tan lluny a un pintor molt estimat d’aquesta casa: Manuel Molí.

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies