A partir del 13 de gener d’aquest 2023 tornen més funcions de Un mort darrere la porta, que ja va estar en cartell el mes de desembre i va exhaurir entrades gairebé cada dia. Més de 500 persones ja han vist aquesta funció que ha aixecat riallades a la grada d’Amics de les Arts. Ara se’n faran 7 funcions més i després començarà la gira pels teatres de Catalunya. Més informació i entrades aquí

 

 

 

 

 

 

El 2022 va acabar la gira del muntatge “Les arrels”, estrenat l’any 2019 i que per culpa de la pandèmia es va haver d’allargar fins a la primavera del 2022. Ens quedava un últim bolo el desembre del 2022, però finalment es va haver d’anul·lar.

D’aquesta gira n’estem molt contents. A part de voltar per nous escenaris que encara no havíem trepitjat i de poder ensenyar la nostra feina arreu del País, hem acabat recollint 32 premis, en els 12 bolos que hem pogut fer, 2 d’ells el Premi a Millor Grup, que sempre et fa sentir orgullós de la feina feta.

 

 

 

El 2022 va començar també la gira de Molt soroll per res, estrenada a la tardor del 2021 i que a partir d’aquest gener mateix farem els 8 bolos que ens han sortit aquesta primavera, esperant, també, fer una bona collita de premis.

 

 

 

 

 

 

Així que no parem de fer feina, anar amunt i avall, assajos i més assajos i contribuïm amb aquest compromís amb la cultura que des d’ Amics de les Arts i Joventuts Musicals volem difondre i promocionar a casa nostra i arreu del país.

No deixeu de venir a veure Un mort darrera la porta, tothom surt rient. Que tingueu molt bon any!

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies