Redirecting

Cor Montserrat

El Cor Montserrat és una formació mixta, composta per una quarantena de cantaires, que va ser fundada a Terrassa l’any 1966 dins dels ambients universitaris de la ciutat. El 1972 es va integrar a Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, i forma part de la Federació Catalana d'Entitats Corals.

Ha dut a terme prop de 500 actuacions, principalment a Catalunya, tot i que ha realitzat sortides esporàdiques a Galícia, Madrid, País Valencià, Illes Balears, França i Suïssa.

cor320

El seu repertori és molt variat i va des de la cançó tradicional i popular fins a grans oratoris (el Magnificat, la Passió segons Sant Joan i l'Oratori de Nadal, de J.S.Bach; El Messies, de Haendel) i obres d’especial rellevància (Cant del destí, de Brahms; Te Deum, de Bruckner; Canto General, de Theodorakis; Glòria, de Vivaldi; etc.).

La formació va ser dirigida per Joan Casals i Clotet des de la seva fundació fins 2006. Des d'aleshores el Cor Montserrat ha comptat amb diversos directors titulars i convidats. Des de 2014, el director és Francesc Valls.

Més informació a www.cormontserrat.org.

 


 Vols veure el Cor en acció? Aquí tens el vídeo promocional del concert-espectacle "El camí dels estels". 

video cor youtube

[+ informació]

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org