La_cacatua_verda

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha aconseguit un gran èxit de públic en el seu muntatge de La cacatua verda, d’Arthur Schnitzler, que ha aplegat un total de 1.433 espectadors en les representacions realitzades entre el 20 de novembre i el 27 de desembre de 2009.

L’obra, que transcorre en una taverna de París en l’època de la Revolució Francesa, és un joc de teatre dins del teatre amb què Schnitzler explora les relacions entre classes socials i l’ambigüitat del joc veritat-impostura. La posada en escena, dirigida per Mercè Monterde i Pepi Sabrià, recuperava la que va dirigir el 1971 Pau Monterde a partir de la traducció de l’obra d’Schnitzler signada per Feliu Formosa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies