Josep Carles i Banqué (1885-1977) va pintar tota la vida i va transmetre als seus fills, Ramon i Àngel Carles i Soriguera l’amor per l’art.

Ramon Carles, que va ser membre breument de la Junta d’Amics de les Arts els anys 30, va triar l’escultura, però la guerra va segar la seva vida el 1939 i no va poder donar continuïtat a una trajectòria que havia iniciat amb resultats artístics brillants. Àngel va decantar-se per la pintura, com el pare, i els dos van seguir pintant activament durant molts anys, però mai van exposar públicament les seves creacions.

Ara, de la mà del Museu de Terrassa, Amics de les Arts i Joventuts Musicals acull la mostra Una família d’artistes i posa a l’abast de la ciutat l’obra dels Carles. L’exposició romandrà oberta a la Sala d’Actes des del 30 de gener fins al 18 de febrer de 2010 i aplega pintures i escultures del fons familiar i del conjunt d’obres que recentment s’ha incorporat a les col·leccions de la ciutat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies