El Cor Montserrat d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa i l’Orfeó de Sabadell, sota la direcció de Llorenç Castelló, oferiran l’obra ‘Carmina Burana’, de Carl Orff al Centre Cultural d’Unnim Caixa el proper 21 d’octubre.

Les dues formacions vallesanes, aplegades sota la direcció de Llorenç Castelló, han enfilat el projecte de cantar els Carmina Burana de Carl Orff. Es tracta d’una de les obres corals més conegudes del segle XX, una obra espectacular i ambiciosa. La versió “de cambra” que es presenta, amb dos pianos i percussió, solistes i cors, reflecteix de manera exacta les intencions de l’autor: transmetre l’humor, la ironia, el cant a la vida, a l’amistat, al plaer i a l’amor que representen aquests textos, escrits en llatí i alemany medievals. Els Carmina Burana, amb la música d’Orff han esdevingut una peça cabdal dins la història de la música.

Per a la interpretació d’aquesta cantata profana, el Cor Montserrat i l’Orfeó de Sabadell compten amb solistes de la talla d’Assumpta Mateu, de Toni Marsol i de Jordi Domènech. Els pianistes Jordi Castellà i Josep Surinyac, amb els Percussionistes de Barcelona completen l’apartat instrumental. El concert serà dirigit per Xavier Puig. Aquests músics, tots ells amb un notabilíssim currículum professional, ajudaran el Cor Montserrat i l’Orfeó de Sabadell en una interpretació dels Carmina Burana que volem que estigui a l’altura de les expectatives.

 

Amb el suport de:

CPCPTC-Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies