Amb un concert de Dani Nel·lo, dissabte 2 d’octubre a la nit, es va posar en marxa la nova temporada jazzística 2010-2011, que ofereix la novetat dels horaris de concerts (tots s’iniciaran a les 22 h) i de les Dj’s Sessions (divendres i dissabtes).

La Nova Jazz Cava (NJC) avança els seus horaris i durant tota aquesta temporada tant les jam sessions dels dimarts, com els cicles de dijous i els directes de dissabte i diumenge, començaran a les 10 de la nit.

El local obrirà les portes al públic de dimarts a dissabte a partir de les 20h i serà obert fins a les 2h de dimarts a dijous, i fins a les 3h divendres i dissabte.

D’altra banda, es posa en marxa el DJ’s Club, en forma de sessions musicals conduïdes per diferents dj’s, que es realitzaran divendres i dissabtes, després dels concerts i a partir de les 12 de la nit. Una invitació a ballar per a tots els públics, però pensada especialment per a la gent més jove.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies