Una vida quotidiana. Escrits i poemes és el títol del llibre que acaba de publicar l’Editorial Fonoll i que recull l’obra del poeta i mestre Cesc Aldea (1957-1982), que va ser fundador de la secció literària de la nostra entitat.

Com explica en el pròleg de llibre la periodista Montserrat Avellaneda Ribas, que ha tingut cura de l’edició del recull, la idea de publicar aquesta obra va sorgir el 2007, quan Pilar Aldea, germana del poeta, va promoure la creació d’una pàgina web en homenatge a Cesc Aldea, en ocasió del 25è aniversari de la seva mort i 50è aniversari del seu naixement.

Aquest primer projecte va donar ocasió a recopilar tota l’obra escrita per Aldea i a fer-ne una revisió exhaustiva, que ara s’ha publicat en forma de llibre i que permet posar a l’abast dels lectors l’obra inèdita d’aquest important autor terrassenc.

El llibre recull una vuitantena de poemes, que Avellaneda ha ordenat en tres etapes: adolescència (1972-1976), joventut (1977-1980) i maduresa (1980-1982). Es tracta d’una obra “de gran riquesa lèxica”, assenyala l’editora, “la qual pot ser qualificada en molts aspectes d’autobiogràfica”.

El poemari compta amb una presentació de Miquel Pujadó i es pot adquirir a El Cau Ple de Lletres i a la Llibreria Cinta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies