Del 8 al 27 de gener tindrà lloc a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals la primera proposta del nou cicle iNterCoNNexions: l’exposició ReciclArt proposa unir creació artística i reciclatge i convoca a participar-hi a tots els artistes terrassencs.

La convocatòria gira al’entorn de la utilització de materials de rebuig en la pràctica artística i les seves possibilitats plàstiques. La mostra comptarà amb una selecció d’artistes convidats que van participar en el Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya 2009, la qual va celebrar-se al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i també comptarà amb una selecció d’obres dels artistes socis de l’entitat.

Bases per a la selecció d’obres:

Les obres han d’estar elaborades amb materials de rebuig o amb objectes reutilitzats.

Mides màximes de les obres:
Bidimensionals: 162 x 130 cm
Tridimensionals: 160 x 80 x 60 cm

Les peces hauran de lliurar-se a la secretaria de l’entitat (c/ Sant Pere, 46, 1r pis) entre el dilluns 27 de desembre i el dilluns 3 de gener (ambdós inclosos). L’horari de secretaria és de 17h a 20h, i el divendres 31 de desembre romandrà tancada.

Els artistes hauran de fer-se càrrec del transport i de la recollida de les seves obres en els dies que s’estipulin.

El no compliment d’aquestes bases exclourà les obres de la selecció.

Entre els dies 4 i el 6 de gener es comunicarà als participants quines obres han estat seleccionades.

Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb Roser López Monsò: roserlm@yahoo.es.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies