Fins el 9 de maig els artistes interessats poden presentar les seves propostes per a la mostra de poesia visual A de poemA (21 de maig – 9 de juny), la quarta del cicle iNterCoNNexions, que el proper dijous 27 d’abril tanca la primera part de l’exposició Soledats i ens proposa un segon lliurament entre els dies 14 i 26 de maig.

El cicle iNterCoNNexions, organitzat pel Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts, continua avançant i fent-nos propostes cratives d’interès. El dia 9 de maig es tanca la recepció d’obres de la mostra A de poemaA, que en les seves bases convoca als socis de l’entitat i artistes terrassencs a crear poemes visuals sobre la lletra ‘A’. Les obres seleccionades es podran veure a partir del dia 21 de maig a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Prèviament, del dia 14 fins el 26, es mostrarà la segona part de la mostra Soledats, convocada inicialment per la seva exhibició entre els dies 2 i 27 d’abril, el gran nombre de propostes artístiques rebudes va fa necessari dividir l’exposició en dues parts.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies