Fins el 9 de maig els artistes interessats poden presentar les seves propostes per a la mostra de poesia visual A de poemA (21 de maig – 9 de juny), la quarta del cicle iNterCoNNexions, que el proper dijous 27 d’abril tanca la primera part de l’exposició Soledats i ens proposa un segon lliurament entre els dies 14 i 26 de maig.

El cicle iNterCoNNexions, organitzat pel Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts, continua avançant i fent-nos propostes cratives d’interès. El dia 9 de maig es tanca la recepció d’obres de la mostra A de poemaA, que en les seves bases convoca als socis de l’entitat i artistes terrassencs a crear poemes visuals sobre la lletra ‘A’. Les obres seleccionades es podran veure a partir del dia 21 de maig a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Prèviament, del dia 14 fins el 26, es mostrarà la segona part de la mostra Soledats, convocada inicialment per la seva exhibició entre els dies 2 i 27 d’abril, el gran nombre de propostes artístiques rebudes va fa necessari dividir l’exposició en dues parts.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies