La Sala d’Actes d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals acollirà el proper dijous 28 d’abril, a les 7 de la tarda, un debat sobre política cultural entre els diversos candidats a l’alcaldia de Terrassa. L’acte l’organitza l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), que promou aquests debats a 15 ciutats de Catalunya.

Badalona, Barcelona, Banyoles, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Matarño, Manresa, Palamós, Reus, sant Cugat, sant Feliu de Guixols, Tarragona i Terrassa són les ciutats que celebraran dijous 28 d’abril el debat sobre política cultural entre els seus candidats a l’alcaldia en les properes eleccions del 22 de maig. Olot, Sabadell i Vilafranca del Panedès ho faran el dia 6 de maig.

L’objectiu d’aquests actes és conèixer de més a prop les iniciatives culturals que les diverses formacions polítiques volen tirar endavant durant el proper mandat. L’APGCC ha volgut que aquests debats no quedessin restringits a l’àmbit de les grans ciutats o de les capitals de província, sinó que s’estengués de forma àmplia per tot el territori i permeti els ciutadans i les entitats compromeses en límpuls de la cultura conèixer i debatre les propostes en cultura dels diferents partits.

A Terrassa, l’organització de l’acte compta amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, que convida tots els seus socis i sòcies a participar-hi activament.

programa

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies