El Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventus Musicals col·labora, demà dimercres 1 de juny i dijous 2, en la cantata infantil El ratolí electrònic, que organitza el Patronat Municipal d’educació (PAME) i que aplega més de 500 nens i nenes de diferents escoles de Terrassa.

La cantata ens explica les peripècies que passen dos personatges: un nen, Joaquim (interpretat per Anna Clariana) i el seu ratolí electrònic (Tomàs Nadeu) i, sobretot, un episodi molt especial després del qual va sorgir entre ells una amistat que perdura en el temps. Indirectament, la història també ens parla de conflictes i angoixes quotidianes, de les ànsies de llibertat i del dret de totes les persones a tenir una vida digna. El conte ens arriba de la mà dels dos protagonistes, quan es retroben al cap d’un temps d’haver compartit una extraordinària aventura: recorden com va començar tot, com es desenvolupà i com van arribar a ser uns amics tan especials.

Les representacions seran el dimecres 1 de juny i el dijous 2 de juny a les 11:00h al Teatre Principal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies