El cafè-bar d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ja disposa de connexió WiFi, un servei més a disposició dels socis i sòcies d’entitat i dels habituals d’aquest espai amb regust artístic i ambient de tertúlia del centre de Terrassa.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals posa el seu espai social, el cafè-bar de l’entitat, al dia en noves tecnologies i ha instal·lat un servei WiFi que permetrà connectar-se fàcilment a Internet als habituals d’aquest local que el visitin equipats amb els seus ordinadors.

Es tracta, en definitiva, d’oferir més serveis als socis i sòcies de l’entitat i, en general, a totes les persones que utilitzen el cafè-bar per les diferents activitats artístiques i socials dels Amics.

Per qualsevol dubte sobre la utilització del servei, adreceu-vos als encarregats de la barra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies