Si t’agrada el swing i se’t belluguen les cames quan en sents la música, aquest cop no ho deixis passar: des de finals de setembre pots participar als nous cursos de lindy hop a la Nova Jazz Cava. Més informació a www.terrassahoppers.cat.

Els cursos els organitzen els Terrassahoppers, un grup de balladors de Terrassa i rodalies, amants del swing i del lindy hop.

Són membres actius de Jazz Terrassa, el Club de Jazz d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, que organitza el Festival de Jazz de la ciutat i que gestiona la programació i les activitats de la Nova Jazz Cava.

Tot i que els Terrassahoppers no són pròpiament una escola, sí que organitzen cursos de lindy i balls socials (a part d’altres mogudes locals i de col·laborar amb Jazz Terrassa pel que fa a les activitats del Festival).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies