El proper dimarts 13 de setembre tindrà lloc a l’entitat la reunió introductòria a una nova edició del Taller dels Amics Menuts, les classes d’arts plàstiques adreçades als artistes més joves (de 8 a 12 anys). Les sessions del Taller arrencaran l’19 d’octubre.

L’objectiu de la reunió és informar els pares i familiars dels nens i nenes que assisteixen al Taller de les temàtiques que es treballaran enguany i de la dinàmica de les classes, que dirigeix l’artista Rat Soriano, amb el suport de la pintora Núria Braña.

Encara hi sou a temps per matricular nens i nenes que vulguin passar-s’ho bé desenvolupant les seves aptituds artístiques. El Taller té un cost de 25€ mensuals, que inclou tot el material que empren els alumnes, que és molt divers (quaderns, llapis, temperes, olis, teles, fang, fusta…), ja que un dels objectius és introduir els nens i nenes en les diferents tècniques plàstiques i en diferents estils creatius. El Taller es realitza un dia a la setmana (dimarts, dimecres o dijous, de 17:30h a 19h, segons demanda i disponibilitat) en una aula especialment preparada de l’entitat, amb un màxim de 12 alumnes per classe.

Per més informació i inscripcions us convidem a assistir a la reunió i clicar aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies