El proper divendres 13 de gener, a les set de la tarda, s’inaugura la primera de les sis exposicions del Cicle d’art i castells 6 de nou. La poesia visual d’Àlex Montfort inaugura el cicle promogut per Minyons de Terrassa i el Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts.

Espai Minyons. Zona de càrrega i descàrrega és el títol de la mostra de poesia visual d’Àlex Montfort amb què es posa en marxa la iniciativa promoguda per Minyons i Amics de les Arts, a través del seu Laboratori Creatiu, i que coordina Roser López Monsó. Es tracta, en definitiva, d’apropar el món casteller a la creativitat contemporània materialitzada a través de disciplines diverses: poesia visual, art tèxtil, escultura, fotografia, gravat, joieria.

Les exposicions —que, a més de Montfort, apleguen les artistes Carme Torras, Anna Güell, Teresa Llordés, Laia Martí i Estela Ruiz— se succeiran de gener a juny, en l’espai d’exposicions de què disposa Minyons en el seu local social (c/ Teatre, 4-6) i estaran obertes al públic de dilluns a divendres, de 18h a 22h.

Trobareu informació detallada del cicle i de cada mostra al calendari d’activitats i en aquesta notícia relacionada (23-11-2011).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies