El Laboratori Creatiu ha llençat tres convocatòries per a sengles exposicions del cicle iNterCoNNexions que tindran lloc entre gener i juny de 2012. Sota els títols Llibres voladors, Deshabitar i Reciclart, les mostres són obertes a qualsevol artista interessat.

Cadascuna de les tres mostres té unes bases específiques i unes condicions de participació, que es detallen a les bases adjuntes.

La primera de les exposicions, Llibres voladors (14 abril – 3 de maig), proposa treballar sobre conceptes com volar, aire, cel, núvols, lleugeresa… en l’àmbit dels llibres d’artista o intervinguts. [Bases]

Deshabitar (5-24 maig) treballa sobre el rastre de les persones i dels records que queda darrera nostre quan abandonem un espai on hem viscut. La proposta és de tècnica lliure. [Bases]

Finalment, 2012 acollirà una segona edició de la proposta Reciclart (26 maig – 14 juny), on els artistes han d’emprar necessàriament material de rebuig o reutilitzat per crear les seves obres. [Bases]

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies