El proper dilluns 30 de gener, a partir de les 21:30h, se celebrarà al local social de l’entitat l’Assemblea Ordinària anual de socis i sòcies. Per aquest motiu, l’accés al cafè-bar quedarà restringit als socis i sòcies a partir de les 9 de la nit.

En el transcurs de l’Assemblea Ordinària anual, les diferents vocalies i seccions llegiran la memòria d’activitats realitzades durant 2011, es presentarà l’estat de comptes 2011 per a la seva aprovació i també la proposta de pressupost 2012 elaborada per la Junta Directiva.

Enguany correspon renovar els càrrecs de Vicepresident/a primer/a, Comptador/a, Secretari/a i Vocal d’Organització Interna, que actualment ocupen, respectivament, Assumpta Talamàs, Montserrat Bohigas, Mita Mollet i Núria Braña. La proposta de renovació elaborada per la Junta Directiva i que la passada setmana es va penjar al tauler d’anuncis de l’entrada de l’entitat per a coneixement de tots els socis i sòcies, tal com estableixen els nostres Estatuts, queda de la següent manera.

Vicepresident primer: Antoni Amorós
Comptadora: Mita Mollet
Secretària: Marta Riu
Vocal d’Organització Interna: Núria Braña

Pel que fa a la Junta Consultiva, enguany correspon renovar els tres membres proposats per la Junta Directiva, que actualment són Manel Royes, Marià Galí i Víctor Peiró. La Junta Directiva ha demanat als tres socis que acceptin renovar el compromís amb els seus càrrecs, nomenament que l’Assemblea haurà de ratificar en la reunió de dilluns.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies