La pintura de la façana d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals destruïda per decisió de la família Onàndia el passat 26 de gener il·lustra els nous carnets de soci de l’entitat. Per la Junta Directiva, el nou carnet “és un símbol de la nostra lluita per recuperar el que se’ns ha arrabassat”.

En la carta enviada a tots els socis i sòcies juntament amb el nou carnet, la Junta recorda que la pintura de la façana —una obra col·lectiva pintada el 1998 per un grup de prop de 50 socis, a partir d’un disseny de l’artista Pere Alavedra— va ser destruïda sense informar l’entitat i quan la Junta havia demanat reiteradament reunir-se amb els copropietaris per discutir com havien afectat la pintura les obres de reparació de l’edifici i quines mesures calia prendre con servar-la i, eventualment, restaurar-la.

La Junta Directiva assenyala que se segueix treballant per aconseguir que Promociones Inmobiliarias La Mola —l’empresa que gestiona els drets de la família Onàndia sobre l’edifici de Teatre 2— assumeixi el cost de restituir la pintura destruïda i diu a tots els socis que “el carnet que des d’ara portaràs a la butxaca és un símbol de la nostra lluita per recuperar el patrimoni artístic que se’ns ha arrabassat —com a socis d’Amics de les Arts i com a ciutadans”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies