Del 16 al 18 de novembre de 2012 es celebrarà, al Centre Cultural d’Unnim Caixa, l’11a edició del Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra, que organitzen conjuntament Unnim Caixa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. Aquí trobareu les bases.

Un any més el Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra convoca grups joves de tot l’Estat a competir per un dels guardons més prestigiosos de la seva categoria, dotat amb un primer premi de 4.000 euros, i un segons i tercer premis de 2.000 i 1.000 euros, respectivament. Els grups guanyadors reben, a més, l’encàrrec de realitzar diversos concerts dins de la programació d’Unnim Caixa i de Joventuts Musicals de Catalunya.

De nou, el certamen compta amb el suport de l’emissora Catalunya Música, que es fa càrrec de l’enregistrament de les sessions i de l’edició del CD del certamen, i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa, la del Centre d’Educació Musical (CEM), també de Terrassa, i la de la Fundació Phonos de Barcelona.

Descarregueu-vos aquí les bases del concurs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies