Tant si ets artista, i vols mostrar la teva obra, com si ets un amant de l’art que vol poder triar i comprar a bon preu el millor dibuix, pintura o aquarel·la, no et perdis, el proper 7 d’octubre, la 34a edició de la Fira del Dibuix de Terrassa.

Un anys més, Amics de les Arts i Joventuts Musicals convida els artistes catalans i els amants de l’art a trobar-se a la Plaça Vella per vendre i comprar obra original (pintura, dibuix, aquarel·la, gravat…) al llarg d’una jornada cultural i lúdica.

La Fira ofereix l’atractiu de poder conversar amb els creadors, que mostren i expliquen en directe la seva obra, i s’enriqueix amb algunes activitats complementàries, com el “racó” del Taller dels Amics Menuts o l’activitat artística en directe d’alguns socis de l’entitat (com el Sr. Edi, que realitza durant tot el dia caricatures per qui els hi demani).

Descarregueu-vos, si esteu interessats, les bases de la Fira 2012.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies