Tant si ets artista, i vols mostrar la teva obra, com si ets un amant de l’art que vol poder triar i comprar a bon preu el millor dibuix, pintura o aquarel·la, no et perdis, el proper 7 d’octubre, la 34a edició de la Fira del Dibuix de Terrassa.

Un anys més, Amics de les Arts i Joventuts Musicals convida els artistes catalans i els amants de l’art a trobar-se a la Plaça Vella per vendre i comprar obra original (pintura, dibuix, aquarel·la, gravat…) al llarg d’una jornada cultural i lúdica.

La Fira ofereix l’atractiu de poder conversar amb els creadors, que mostren i expliquen en directe la seva obra, i s’enriqueix amb algunes activitats complementàries, com el “racó” del Taller dels Amics Menuts o l’activitat artística en directe d’alguns socis de l’entitat (com el Sr. Edi, que realitza durant tot el dia caricatures per qui els hi demani).

Descarregueu-vos, si esteu interessats, les bases de la Fira 2012.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies