Amics de les Arts i Joventuts Musicals renova la seva oferta per apropar-se a la literatura en anglès a través de la traducció, amb un Taller de traducció literària que arrencarà el 15 de gener de 2013 i que dirigeix Pep Julià.

Al llarg de 15 sessions de 2,5 hores, des del mes de gener al mes de maig, els alumnes del taller aprofundiran en el coneixement de l’ofici de traductor de la mà de textos (prosa i poesia) de Katherine Mansfield, Sylvia Plath o Arundhati Roy, entre d’altres autors. El taller serà impartit per Pep Julià, traductor professional des de fa més de 20 anys i professor associat de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UPF.

Podeu descarregar-vos la informació sobre el curs en aquest enllaç i posar-vos en contacte amb secretaria per a les inscripcions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies