Tots els socis i sòcies d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals estan convocats dilluns vinent, 28 de gener, a 2/4 de deu de la nit, a l’Assemblea General Ordinària anual, que se celebrarà a la seu de l’entitat.

Com marquen els Estatuts, a l’Assemblea d’enguany s’ha de procedir a la renovació dels càrrecs de President, Vicepresident segon i Tresorer. Aquesta setmana s’ha fet pública la candidatura proposada per la Junta Directiva per als tres càrrecs, integrada pels socis Josep Casajoana —que es proposa per al càrrec de President, que ha ocupat els darrers quatre anys Adela Farré—, Miquel Soler —proposat com a Vicepresident segon en substitució de Joan Tamayo— i Jaume Llargués, que renova mandat en el càrrec de Tresorer. Completen la Junta Directiva, Antoni Amorós (Vicepresident primer), Marta Riu (Secretària), Mita Mollet (Comptadora), Núria Braña (Vocal d’Organització Interna) i els vocals nomenats per les diferents seccions: Cine-Club (Francesc Morera), Club de Jazz (Paco Gordillo), Cor Montserrat (Rosa Ribal), Grup d’Artsites Plàstics i Visuals (Edmond Sala), Grup de Teatre (Isabel Díez), Laboratori Creatiu (Roser López) i Vocalia de Literatura i Pensament (Jordi F. Fernández).

Dilluns es presentaran i se sotmetran a l’aprovació de l’Assemblea de socis les memòries d’activitats de les diferents vocalies, l’estat de comptes 2012 i el pressupost de 2013.

Animem a tots els socis i sòcies a assistir i participar activament a la reunió anual de l’entitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies