Una gran sessió protagonitzada per Horacio Fumero, a qui es va lliurar el guardó “Jazzterrasman 2013”, i la nit de swing manouche de Christian Scoudé, Steve Lafont i el trio del mallorquí Biel Ballester, van tancar, el 22 i 23 de març, la 32a edició del Festival Jazz Terrassa a la Nova Jazz Cava, un certament que enguany ha aplegat més de 20.000 espectadors en tres llargues setmanes d’activitat.

La nit de swing manouche arribat de l’altra banda dels Pirineus va esdevenir tot un regal pels sentits gràcies la poètica de Christian Escoudé i l’eficiència de Steve Lafont, com a convidats d’honor del trio capitanejat excel.lentment pel mallorquí Biel Ballester. Amb ells Jazz Terrassa va posar el punt i final a l’edició 2013 del festival, just el dia després que el contrabaixista Horacio Fumero recollís envoltat d’amics i companys d’escenari, el guardó que l’acredita com a l’onzè Jazzterrasman. Una vetllada molt emotiva on la qualitat dels músics participants va oferir les millors notes durant dues hores de concert.Des del dia 7 amb la presentació de l’àlbum “Empremtes” coliderat per Francesc Burrull i Josep M. Farràs i fins el 23 de març, la ciutat vallesana ha esdevingut epicentre de les mirades jazzístiques. Amb una participació notable, unes vint-mil persones van seguir el total de les activitats organitzades, entre concerts a la Nova Jazz Cava i al Centre Cultural Terrassa, les matinals a les places Vella i Catalunya, el Pícnic•Jazz Vallparadís, i un munt d’activitats paral.leles entre cinema, swing ballable, exposicions, xerrades, jam sessions, sopar-concert, màster class, taller infantil i el programa “Visquem el Jazz” adreçat als més menuts. Tot i el decents respecte l’edició anterior i atès que la participació al Pícnic•Jazz va esdevenir molt inferior a la registrada el 2012 degut a la pluja matinal, l’organització veu en bons ulls el resultat obtingut especialment per la qualitat de la programació oferta que ha presentat en exclusiva a artistes com el vocalista Gregory Porter, la pianista Joanne Brackeen, el col.lectiu Opus 5 o el bluesman Lucky Peterson.

Després d’uns dies de descans, Jazz Terrassa reprendrà a partir del 4 d’abril la Temporada Estable de concerts a la Nova Jazz Cava. Tota la info a www.jazzterrassa.org

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies