La Fira del Dibuix 2014, que va haver d’ajornar-se el passat dia 5 a causa de la pluja, se celebrarà finalment el diumenge 26 d’octubre, en el seu horari i emplaçament habitual: de les 11 del matí a les 9 de la nit, a la Plaça Vella. La inscripció està oberta per a tots els artistes no inscrits prèviament i que hi vulguin participar.

La Junta Directiva d’Amics de les Arts ha decidit celebrar la 36a edició de la Fira del Dibuix el diumenge 16 d’octubre. Tots els artistes que s’havien inscrit per a participar en el certamen, convocat inicialment per al 5 d’octubre, han de confirmar la seva participació a la Secretaria de l’entitat, trucant al telèfon 937859231 (de dimarts a dijous de 9h a 13h i totes les tardes de 17h a 20h).

Els artistes que no s’havien inscrit prèviament i que desitgin participar, poden adreçar-se a la Secretaria per a fer la seva reserva de taula fins al dijous 23 d’octubre. Tal com indiquen les bases de la Fira 2014, el preu de la inscripció és de 50 euros per als socis i de 80 euros per als no socis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies